Omvandling

Det tycks pågå en omvandling av innerstäderna från handelscentrum till restaurangtorg, från marknader till oaser av kaffe och öl.
Restauranger och caféer växer fram, byter ägare, stil och design, och det kan vara svårt att hålla reda på utbudet eller vilken servering som fanns var eller vad det hette och vad som finns i dess plats.Många restaurangägare tycks ha fastnat för design och vissa luncher inmundigas i vad som nästan känns mer som en konsthall, på vitt skilda designade bord med gjutjärnsfötter och bordsskivor av vitt skilda slag för att göra varje sittplats unik. För att inte tala om stolarna som skall följa resten av inredningen och vara trendiga att se på även om de kanske inte är så bekväma att sitta i.
Bara att ta plats för att beställa kan vara en njutning för den som den som har öga för detaljer. Att äta lunch på något av alla de nya serveringar som öppnats av någon krögare med lite känsla för stämning och design kan vara en helt ny upplevelse i möbeldesign och uttryck för interiör även om de flesta troligtvis besöker sin lokal gästgivare för ett mål mat eller en öl.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Theme by RoseCityGardens.com