Skateboards har altid haft et ungdommeligt image. Det er en type sport, man ofte forbinder med børn, teenagere og – hvis man gør en karriere ud af det – unge mennesker op til midten af 20’erne.

Når man senere i livet taler om at være for gammel til at stå på skateboard, hentydes der dog ikke kun til sportens ungdommelige image, som ikke rigtigt synes at passe ind, når man har holdt mere end tre runde fødselsdage i sit liv. Også kroppen har noget at skulle have sagt i den sammenhæng – de skrammer, forstuvninger og i værste fald brud, der også er en del af skateboardsporten, optræder nemlig hyppigere og tager længere tid om at hele, jo ældre man bliver.

Hvad gør man så, hvis kærligheden til skateboardet ikke er rustet, men kroppen samtidig kræver en mere rolig og knap så risikofyldt aktivitet?

Svaret kunne være et longboard, det klassiske skateboards storebror. I modsætning til et skateboard benyttes et longboard primært til transport, og af samme grund prioriteres komforten også over manøvredygtigheden. Brættet er fleksibelt, og hjulene er både store og bløde, så man kan rulle ubesværet hen over små ujævnheder i asfalten. Her er der ikke lagt op til tricks, men derimod om at komme fra A til B på en mere afslappet måde, nærmest som om man surfer hen over asfalten.

Er skateboard-dagene et overstået kapitel, kan et longboard være det oplagte valg, hvis man leder efter et alternativ til cyklen – og så er det ovenikøbet meget sjovere!

Comments are closed.

Powered by WordPress | Theme by RoseCityGardens.com