Val

smart val av förlovningsringar är de som är gjorda av ädelmetallen platina. Platina passar nämligen väl till både kvinnor och män. Man kan skapa ett mycket feminint utseende genom att jobba med en tunnare tjocklek och möjligtvis genom att inkludera diamanter och andra ädelstenar. Män dras ofta till platinaringar som är lite bredare och som ger ett maskulint intryck av styrka. Styrkan sitter naturligt i materialet som är så slitstarkt att det förblir vackert även om man behåller ringen på då man jobbar med händerna.

Platina är även ett mycket smart material för klackringar. Man kan utforma klackringar av platina som innefattar inskriptioner eller avancerade mönster. Många män finner även en vacker klackring av platina med en liten diamant lämpligt som smycke. En sådan platinaring kan vara den utmärkta presenten till pojkvännen, pappa eller maken.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Theme by RoseCityGardens.com