Fertilitet

Man räknar med att det är ungefär 30 % orsaker hos en man i ett förhållande som gör paret ofrivilligt barnlösa. Man kallar detta fenomen för manlig faktor och det kan bero på flera olika saker. Det kan handla om att mannen har extremt lågt antal med spermier, liksom att spermiernas rörlighet är för dålig. Det kan även vara så att spermierna har onormalt utseende. Det kan även vara en kombination av alla dessa tre orsaker.
Om ni är ett par, som längtar efter barn, så är det bra om båda könen ser till att öka sin fertilitet på bästa sätt. En fertilitetsbehandling för män kan handla om att äta kosttillskott, för att öka rörligheten hos spermierna. Även produktion av spermierna kan ökas med hjälp av denna typ av behandling. Det finns flera naturliga kosttillskott att äta som inte innehåller några som helst onödigheter.
Utöver att äta kosttillskott kan du som är man äta mycket antioxidanter som E-vitamin, C-vitamin, L-karnitin och magnesium. Dessa kan nämligen göra att dina spermier blir piggare och aktivare.
Något både män och kvinnor kan göra, med varandra, är att ha sex och det ofta. Se till att ha sex varje dag innan ägglossningen sker, för det gör att dina spermier håller sig på topp.
Andra sätt att öka din manliga fertilitet på är att hålla vikten, undvika varma bad och tränga byxor. Se även över om du äter mediciner, då vissa kan verka hämmande på din fertilitet.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Theme by RoseCityGardens.com